Διαισθητικές Προσωπικές Συνεδρίες

Η διαίσθηση είναι μια απίστευτη πηγή και ένα δώρο που μας δόθηκε για να μας βοηθήσει να ζήσουμε καλύτερα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η διαίσθηση είναι ένα προαίσθημα για το τι συμβαίνει τώρα, όμως είναι κάτι περισσότερο. Είναι ένα πολύ εξελιγμένο σύστημα που μας επιτρέπει να μάθουμε περισσότερα απ' όσα μπορούμε να κάνουμε με τις πέντε αισθήσεις μας.

Σύμφωνα με το el.wiktionary.org η διαίσθηση είναι αντίληψη και η γνώση κάποιων πραγμάτων, που δεν προκύπτει από τις αισθήσεις ή τη λογική αλλά με απροσδιόριστο τρόπο. Η διαίσθηση είναι η υψηλότερη μορφή ευφυΐας.

Τώρα χάρις σε έρευνες επιστημόνων από το πανεπιστήμιο του Leeds, η διαίσθηση έχει γίνει καλύτερα κατανοητή και θεωρείται ως ένας συγκεκριμένος ψυχολογικός μηχανισμός. Δεν είναι μια τυχαία αντίδραση αλλά αποτέλεσμα μιας ταχείας αντίδρασης του εγκεφάλου σε διάφορες ιδιαίτερες καταστάσεις.

Η διαίσθηση, σύμφωνα με τον ψυχολόγο Gerd Gigerenzer, διευθυντή του Max Planck Institute for Human Development, συνίσταται λιγότερο στο να «ξέρεις» αυτόματα τη σωστή απάντηση και περισσότερο στο να κατανοείς ενστικτωδώς ποια πληροφορία είναι ασήμαντη και μπορείς να την αγνοήσεις.

Η διαίσθηση προκύπτει μέσα από την αφύπνιση του νου. Όσο αφυπνίζεται δηλαδή αναβαθμίζεται, τόσο ανεβαίνει το ποσοστό λειτουργίας του εγκεφάλου. Ο διαισθητικός είναι ένας αφυπνισμένος ενεργειακός άνθρωπος με εγκεφαλική λειτουργία πάνω του μέσου. Όταν αυξάνεται η εγκεφαλική λειτουργία εξηγούνται επιστημονικά η τηλεκινησία και η τηλεπάθεια, κτλ.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο του Forbes, Bruce Kasanoff, οι πιο έξυπνοι άνθρωποι ακούνε και εμπιστεύονται το ένστικτό τους, ακόμα και αν κάποιες φορές αυτό πάει κόντρα στη λογική.

Ο Albert Einstein είπε: "Το διαισθητικό μυαλό είναι ένα ιερό δώρο και το ορθολογικό μυαλό ένας πιστός υπηρέτης. Δημιουργήσαμε μια κοινωνία που τιμά τον υπηρέτη, αλλά έχει ξεχάσει το δώρο".

Η διαισθητική ικανότητα του Στ. Πλουμιστού είναι ο συνδυασμός του Βιοκεντρισμού και του Υπερβατισμού, ο οποίος έχει δηλώσει ότι είναι Χριστιανός ορθόδοξος.

Όταν πρόκειται, να διαβιβαστεί ένα υπερφυσικό μήνυμα από τον ουρανό στην γη, αναλαμβάνουν οι μυστηριώδεις αγγελιαφόροι του Δημιουργού - Θεού αλλά και προστάτες των ανθρώπων δηλαδή οι άγγελοι που είναι παραδεκτό σε όλες τις θρησκείες ότι υπάρχουν! Κι αν κάτι τέτοιο σας είναι εξωπραγματικό, η επιστήμη ονόμασε το φαινόμενο αυτό, Βιοκεντρισμό - Υπερβατισμό.

Ο Βιοκεντρισμός διδάσκει ότι η ζωή και η συνείδηση είναι θεμελιώδεις στο σύμπαν και πως η συνείδηση δημιουργεί το υλικό σύμπαν και όχι κάτι άλλο πέρα από αυτή. Ο χώρος και ο χρόνος δεν είναι αντικείμενα ή πράγματα, αλλά μάλλον εργαλεία της νόησης των όντων και τέλος πως η συνείδηση υπάρχει έξω από τους περιορισμούς του χρόνου και του χώρου.

Η ουσία του Υπερβατισμού είναι η πίστη στον Δημιουργό - Θεό ή σε ανώτερα πνευματικά όντα ή πνευματικές καταστάσεις ανώτερες από αυτές που βιώνει ο άνθρωπος τώρα. Η Ζωή στην Γη βιώνεται ως μία μορφή διαλόγου μεταξύ του ανθρώπου και των θεοτήτων στις οποίες πιστεύει, ή ακόμα και με κάποια απρόσωπη ανώτερη πνευματική μορφή. Ο υλικός κόσμος είναι το θέατρο της ψυχής και της Συνειδητότητας που τον δημιούργησε. Το Πνεύμα είναι η υπέρτατη πραγματικότητα για τον Υπερβατικό άνθρωπο.

"Η παραπάνω εισαγωγή αφορά την εξήγηση για τα διαισθητικά μηνύματα του Στ. Πλουμιστού μέσα από το φαινόμενο του Βιοκεντρισμού και του Υπερβατισμού και προέρχεται τόσο από το χώρο της κβαντοφυσικής και της θεωρίας των παράλληλων συμπάντων, όσο και από τον ίδιο τον Αϊνστάιν". 

Διαβάστε τις προβλέψεις του Στ. Πλουμιστού ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες επιβεβαιώσεις ΕΔΩ

Για άμεση επικοινωνία και ραντεβού επικοινωνήστε καθημερινά στο 6945 723 523 από τις 10.00 έως 14.30 και από 19.00 έως 21.30 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

(Προσωπικές συνεδρίες πραγματοποιούνται Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα, Ιωάννινα, Πάτρα).

Voice Healing Therapy 
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523