.

.
Πατήστε την εικόνα για μεταφορά
GLOBAL ATTRACT. Από το Blogger.

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ερευνητής και διαμορφωτής του Μοντέλου Προσωπικής Στρατηγικής Επικοινωνίας που ταιριάζει σε έναν άνθρωπο "Model Personal Communication Strategy" επίσημα από το 2000 όταν δημιούργησε το πρώτο κέντρο ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ στη Ελλάδα με το τίτλο "Ευ Φέρεσθαι".

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως σύμβουλος Ζωης & Προσωπικής Ανάπτυξης και διαισθητικός, είναι αυθεντία στην ψυχολογία της ηγεσίας και στην προσωπική μεταμόρφωση ενός ανθρώπου και έχει ως σκοπό της ζωής του να βοηθάει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουν το μέλλον τους και να αναπτύξουν τις δικές τους μοναδικές αρετές. Αφιερώνει την επαγγελματική του ζωή στο να δίνει δύναμη σε άλλους για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους.

Έπειτα από διαρκή έρευνα (από το 1993) παρουσίασε την πρόταση του ότι ο κάθε άνθρωπος είναι αυτό που είναι, εξαιτίας των σκέψεων που τον κυριαρχούν και η πειστικότητα του "μεταβάλλεται". Χαρτογράφησε λοιπόν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του κάθε τύπου που μελετούσε και ανέπτυξε προοδευτικά διάφορα Μοντέλα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που ταίριαζαν στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Επίσης η αποδοχή του "ειδικού χαρίσματος" στην διαίσθηση που έχει αποκτήσει του επιτρέπουν μέσα από την προσωπική συμβουλευτική Προσωπικής Ανάπτυξης και Διαμόρφωση Στρατηγικής στην Επικοινωνία που εφαρμόζει να βοηθάει τον κάθε ενδιαφερόμενο να επιτύχει τους στόχους του.


Διαμόρφωση Στρατηγικής Επικοινωνίας έχουν πραγματοποιήσει σε ατομικό επίπεδο
πολιτικοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, δικαστές, δικηγόροι, υπεύθυνοι πωλήσεων, σύμβουλοι και στελέχη επιχειρήσεων, διοικητικά στελέχη φορέων, καθηγητές, μοντέλα πασαρέλας, ελεύθεροι επαγγελματίες, απλοί υπάλληλοι και πολίτες.

Στρατηγική Επικοινωνίας έχουν πραγματοποιήσει σε εταιρικό επίπεδο
Πρόεδροι Ομίλων, Διευθύνοντες Σύμβουλοι, Πρόεδροι Δ.Σ Ανωνύμων Εταιρειών και Επιχειρηματίες.

Επίσης έχουν πραγματοποιηθεί διαλέξεις και σεμινάρια Στρατηγικής Επικοινωνίας σε διάφορους οργανισμούς, φορείς, δήμους και επιμελητήρια της χώρας, ενώ έχω συνεργαστεί με τηλεοπτικούς σταθμούς για την σημειολογική ανάλυση πειστικότητας του ανθρώπινου δυναμικού και έχω φιλοξενηθεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών ως σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας.

============================================

Δυο προσωπικά λόγια... 
Προσαρμόζω το μοντέλο Προσωπικής Ανάπτυξης και Στρατηγικής στην Επικοινωνία που ταιριάζει στον ενδιαφερόμενο… με βάση την γλώσσα του σώματος, την φωνή του, το τι λέει και πως το λέει…. Και με την εμπειρία και το «χάρισμα» μου …το άτομο μέσα από τις συμβουλές μου επιτυγχάνει το στόχο του.

Το συμβόλαιο σιωπής 

Ενώ τυγχάνω τις εμπιστοσύνης ισχυρών προσωπικοτήτων… υπογράφω συμβόλαιο σιωπής μαζί τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να αποκαλύψω πρόσωπα λόγο προσωπικών δεδομένων. Δεν μου επιτρέπεται να προβάλω μέσα από πρόσωπα την δουλειά μου. Αλλά από την άλλη είμαι ευτυχισμένος… γιατί αποτελώ σημαντικό παράγοντα της εξέλιξης τους και χαίρομαι πολύ γι αυτό..

Το χάρισμα είναι μια ευλογία κυριολεκτικά. Μου δίνει την δυνατότητα να το συνδυάσω με την προσωπική Ανάπτυξη και την στρατηγική επικοινωνίας που θα εφαρμόσω σε ένα άτομο… να το προφυλάξω από πολλές περιπέτειες και κακοτοπιές είτε στον προσωπικό είτε στον επαγγελματικό τομέα.

Αυτός ο συνδυασμός δίνει τρομερή αυτοπεποίθηση - σιγουριά στο άτομο και το αντιλαμβάνεται επειδή βήμα βήμα διαπιστώνει αν έχω δίκιο η όχι.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε προσωπική συνεδρία ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ πρόβλεψης...

θα πρέπει να γνωρίζεται ότι η Διαίσθηση είναι η ψυχική ικανότητα του να βλέπει κανείς πράγματα πέρα από την δύναμη της εν-όρασης. Η διαίσθηση επίσης, εμπεριέχει σε πολλές περιπτώσεις την διόραση που συνήθως σχετίζεται με την προεπίγνωση (είναι η ψυχική ικανότητα του να γνωρίζει κανείς γεγονότα πριν από την εκδήλωση τους) και τη μεθεπίγνωση (είναι ένα είδος διόρασης που περιλαμβάνει την γνώση ενός γεγονότος μέσω ψυχικών δυνάμεων, αφού αυτό έχει συμβεί).

Η ικανότητα του να βλέπει κανείς στο μέλλον, ονομάζεται και "δεύτερη όραση" και απαιτεί τον απόλυτο σεβασμό από τον ενδιαφερόμενο στην ενέργεια που θα χρησιμοποιηθεί από μέρους μου για να τον βοηθήσω.

===========================================

Οι ομιλίες, οι συμβουλευτικές συνεδρίες Προσωπικής Ανάπτυξης και τα σεμινάριά του Σταύρου Πλουμιστού, πραγματοποιούνται σε περιβάλλον με συχνότητα ALPHA. Η δε συνεδρίες προσωπικής "Διαισθητικής" πρόβλεψης και οι θεραπευτικές συνεδρίες πραγματοποιούνται σε περιβάλλον με συχνότητα ALPHA & THETA.

Είναι πολύ σημαντικό επίσης να γνωρίζεται ότι ο Στ. Πλουμιστός εφαρμόζει την προσωπική του μέθοδο "New registration of personal beliefs" (Νέα εγγραφή προσωπικών πεποιθήσεων) σε συνδυασμό με διαισθητική αρωγή και βαθιά χαλάρωση και "Life plan development counseling" (συμβουλευτική ανάπτυξης προσωπικού πλάνου ζωής).

Ο μόνος τρόπος θεραπείας είναι η θεραπεία λανθασμένων και καταστρεπτικών αναμνήσεων που μας κατευθύνουν στο να πιστεύουμε κάτι που δεν είναι αληθινό πια και μπλοκάρει την ζωή μας.

Η μέθοδος που εφαρμόζει ο Στ. Πλουμιστός και πως ΕΔΩ 

Για άμεση επικοινωνία και ραντεβού επικοινωνήστε καθημερινά στο 6945 723 523
από τις 10.00 έως 13.30 και από 19.00 έως 21.30 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.
(Προσωπικές συνεδρίες πραγματοποιούνται στο Βόλο, τα Τρίκαλα, την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη)

Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες μου μπορείτε να δείτε ΕΔΩ 

Με εκτίμηση 
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ 
Σύμβουλος Ζωής & Προσωπικής Ανάπτυξης- Διαισθητικός
Γεν. Διευθ. GLOBAL ATTRACT


* ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ E MAIL ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΕΞΙΑ