.

.
Πατήστε την εικόνα για μεταφορά
GLOBAL ATTRACT. Από το Blogger.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Life Experience

Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι η διόραση είναι η ψυχική ικανότητα
του να βλέπει κανείς πράγματα
πέρα από την δύναμη της κανονικής όρασης.

Η διόραση συνήθως σχετίζεται με την προεπίγνωση (είναι η ψυχική ικανότητα του να γνωρίζει κανείς γεγονότα πριν από την εκδήλωση τους) και τη μεθεπίγνωση (είναι ένα είδος ενόρασης που περιλαμβάνει την γνώση ενός γεγονότος μέσω ψυχικών δυνάμεων, αφού αυτό έχει συμβεί).

Η ικανότητα του να βλέπει κανείς στο μέλλον, ονομάζεται και "δεύτερη όραση" και απαιτεί τον απόλυτο σεβασμό από τον ενδιαφερόμενο/η για την ενέργεια που θα χρησιμοποιηθεί από μέρους μου για να τον/την βοηθήσω.

Πριν αποφασίσετε να συναντηθείτε μαζί μου παρακαλώ θα ήθελα να δείτε το παρακάτω video. Ο Σταύρος Πλουμιστός πραγματοποιεί το  “Life Experience” – ομιλίες και σεμινάρια για τον ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ και πως μπορείς να τον ενεργοποιήσεις -  TO ΜΕΛΟΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟ – ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ το οποίο έχουν παρακολουθήσει εκατοντάδες άνθρωποι και έχουν βοηθηθεί σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους.

Όλοι γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά να αφήνουμε πίσω μας το παρελθόν και ό,τι δεν υφίσταται πλέον, μόνο που αυτό δεν γίνεται από μόνο του με κάποιο μαγικό τρόπο. Χρειάζεται προσπάθεια και εκπαίδευση και κυρίως, χρειάζεται να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε.

Υπάρχουν κάποιες «κλισέ» σκέψεις που έχουν καταγραφεί από διάφορες αιτίες μέσα στο μυαλό μας και που είναι απαραίτητο να εξαλειφθούν, προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά και να αντιμετωπίσουμε με θάρρος και αισιοδοξία, το μέλλον μας αλλά και τη ζωή μας γενικότερα.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Πρόσεξε τι σκέφτεσαι.

Ο κάθε άνθρωπος είναι αυτό που είναι, εξαιτίας των σκέψεων που τον κυριαρχούν, στις οποίες επιτρέπει να καταλαμβάνουν την διάνοια του. Αυτές τις σκέψεις που ενθαρρύνει με την συμπάθεια και τις αναμειγνύει με μιά ή περισσότερες από τις αισθήσεις του. Οι σκέψεις αυτές αποτελούν την κινητήρια δύναμη, η οποία κατευθύνει κι ελέγχει την κάθε του κίνηση, δράση, πράξη και φυσικά αποτέλεσμα. Αυτές είναι που προδιαγράφουν το μέλλον που θα ζήσει…

Αυτός που αργά ή γρήγορα κερδίζει, είναι ο άνθρωπος ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ.
TO ΜΕΛΟΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟ – ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ

Ο διαισθητικός νους είναι ένα ιερό δώρο και ο λογικός νους ένας πιστός υπηρέτης. Δημιουργήσαμε μία κοινωνία που τιμά τον υπηρέτη και έχει ξεχάσει το δώρο...

Albert Einstein


Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ερευνητής και διαμορφωτής του Μοντέλου Προσωπικής Στρατηγικής Επικοινωνίας που ταιριάζει σε έναν άνθρωπο "Model Personal Communication Strategy" επίσημα από το 2000 όταν δημιούργησε το πρώτο κέντρο στη Ελλάδα με το τίτλο "Ευ Φέρεσθαι". Ως σύμβουλος προσωπικής Ανάπτυξης (Στρατηγική στη Επικοινωνία) και διαισθητικός, είναι αυθεντία στην ψυχολογία της ηγεσίας και στην προσωπική μεταμόρφωση ενός ανθρώπου και έχει ως σκοπό της ζωής του να βοηθάει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουν το μέλλον τους και να αναπτύξουν τις δικές τους μοναδικές αρετές.

Έπειτα από διαρκή έρευνα (από το 1993) παρουσίασε την πρόταση του ότι ο κάθε άνθρωπος είναι αυτό που είναι, εξαιτίας των σκέψεων που τον κυριαρχούν και η πειστικότητα του "μεταβάλλεται". Χαρτογράφησε λοιπόν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του κάθε τύπου που μελετούσε και ανέπτυξε προοδευτικά διάφορα Μοντέλα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, αλλά και ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που ταίριαζαν στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Επίσης η ΑΠΟΔΟΧΉ του "ειδικού χαρίσματος", την διαίσθηση, που έχει αποκτήσει του επιτρέπουν μέσα από την συμβουλευτική Προσωπικής Ανάπτυξης και την Διαμόρφωση Στρατηγικής στην Επικοινωνία που εφαρμόζει να βοηθάει τον κάθε ενδιαφερόμενο να επιτύχει τους στόχους του.

Διαμόρφωση Στρατηγικής Επικοινωνίας έχουν πραγματοποιήσει σε ατομικό επίπεδο πολιτικοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, δικαστές, δικηγόροι, υπεύθυνοι πωλήσεων, σύμβουλοι και στελέχη επιχειρήσεων, διοικητικά στελέχη φορέων, καθηγητές, μοντέλα πασαρέλας, ελεύθεροι επαγγελματίες, απλοί υπάλληλοι και πολίτες.

Στρατηγική Επικοινωνίας έχουν πραγματοποιήσει σε εταιρικό επίπεδο
Πρόεδροι Ομίλων, Διευθύνοντες Σύμβουλοι, Πρόεδροι Δ.Σ Ανωνύμων Εταιρειών και Επιχειρηματίες.

Επίσης έχουν πραγματοποιηθεί διαλέξεις και σεμινάρια Στρατηγικής Επικοινωνίας σε διάφορους οργανισμούς, φορείς, δήμους και επιμελητήρια της χώρας, ενώ έχει συνεργαστεί με τηλεοπτικούς σταθμούς για την σημειολογική ανάλυση πειστικότητας του ανθρώπινου δυναμικού και έχει φιλοξενηθεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών ως σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας – διαισθητικός.

Οι ομιλίες, οι συμβουλευτικές συνεδρίες Προσωπικής Ανάπτυξης και τα σεμινάριά του, πραγματοποιούνται σε περιβάλλον με συχνότητα ALPHA. Η δε συνεδρίες προσωπικής "Διαισθητικής" πρόβλεψης πραγματοποιούνται σε περιβάλλον με συχνότητα THETA. 

Είναι πολύ σημαντικό επίσης να γνωρίζεται ότι ο Στ. Πλουμιστός εφαρμόζει την προσωπική του μέθοδο "New registration of personal beliefs" (Νέα εγγραφή προσωπικών πεποιθήσεων) σε συνδυασμό με διαισθητική αρωγή και βαθιά χαλάρωση και "Life plan development counseling" (συμβουλευτική ανάπτυξης προσωπικού πλάνου ζωής).

Ο μόνος τρόπος θεραπείας είναι η θεραπεία λανθασμένων και καταστρεπτικών αναμνήσεων που μας κατευθύνουν στο να πιστεύουμε κάτι που δεν είναι αληθινό πια και μπλοκάρει την ζωή μας.

Για άμεση επικοινωνία επικοινωνήστε καθημερινά στο 6945 723 523 από τις 10.00 έως 14.30 και από 19.30 έως 21.30 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

(Προσωπικές συνεδρίες πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού στο Βόλο, τα Τρίκαλα, την Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη).

Για το πρόγραμμα των ομιλιών και σεμιναρίων ανα την Ελλάδα δείτε ΕΔΩ 

* ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ E MAIL ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΕΞΙΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ  ΕΔΩ 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΕΔΩ